Életmód

Hónapokat jósoltak neki, mégis legyőzte a rákot

Valóságos élő csodaként gondol magára az az ötgyermekes brit anyuka, akinek azt jósolták az orvosai, hogy mostanra már halott lesz rákbetegsége miatt.

Sokáig úgy tűnt, hogy nincs menekvés, Karen Landot hamarosan el fogja vinni a tüdőrák. Nyolc hónap elkeseredett küzdelem után már alig tudott járni, és levegőt is nagyon nehezen kapott. Decemberben orvosai már csak hónapokat jósoltak az ötgyermekes édesanyának, aki azonban eldöntötte, hogy az utolsó percig nem fogja feladni a küzdelmet. 

Egy adománygyűjtő oldal segítségével családjának és barátainak sikerült összegyűjteni a pénzt immunterápiájára, amelynek a befejezése után csodával határos módon teljesen eltűntek a ráksejtek szervezetéből.

Orvosai szerint Karen azon kevés páciens közé tartozik, akiknek ilyen jól reagált a szervezete a terápiára. Ugyan a kórházi kezeléseket a biztonság kedvéért még folytatja, de ha nem újul ki rákbetegsége, akkor Karen belátható időn belül visszatérhet álommunkájához, és orvosi engedéllyel újra dolgozhat tűzoltóként. 

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top