Életmód

Kitiltották a gurigás vécépapírt ebből az iskolából

Kitiltották a vécépapírgurigákat az egyik angliai iskolából, miután egy rolnitól eltömődött az iskolai mellékhelység. A gyerekeknek most a tanítónénik osztják a szeletelt vécépapírt, az osztály előtt kell kitalálnia a diáknak, hogy vajon hány ívvel tudja megoldani a „feladatot”.

Jelentkezniük kell és engedélyt kell kérniük a diákoknak egy angliai iskolában, ha ki szeretnének menni a mellékhelyiségbe. Ez idáig bármelyik iskolában így működhet, viszont Dudley-ban a gyerek a tanteremből, szeletelve viszik a vécépapírt a mellékhelyiségbe, nehogy megismétlődjön az, ami miatt arra kényszerítik a tanárok a gyerekeket, hogy társaik előtt jelentsék be, ha kakilniuk kell és találják ki, hány ív papírra lesz szükségük.

A szélsőséges intézkedést azután vezette be az iskola, hogy a vízvezeték-szerelők egy guriga vécépapírt találtak az eltömődött lefolyórendszerben.

A szülők nevetségesnek és felháborítónak tartják az iskola döntését, megalázó szerintük az osztály előtt vécépapírért kuncsorogni.

Szerencsére ez a rendszer csak addig tart, míg az iskola fel nem szereli az új, zárható gurigatartókat, így elejét véve a hasonló eseteknek.

Daily Star 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top