Életmód

Ez volt a beteg kutyus utolsó repülőútja

Utolsó heteire új otthonba szállították a beteg kutyát, hogy a legnagyobb kényelemben pihenhessen.

Az idős, menhelyi kutya, Ashlyn az utóbbi időkben egyre rosszabb állapotba került. Sokat fogyott, és egyre több rákos daganatot találtak a testében. Miután látták, hogy az ebnek már csak néhány hete van hátra, szerették volna, ha ezt az időt a legnagyobb kényelemben, egy szerető otthonban tölti. Ide viszont csak repülővel tudták elszállítani a nagy távolság miatt.

Paul Steklenski, a Flying Fur Animal Rescue (FFAR) alapítója úgy döntött, hogy segít Ashlynt elszállítani a repülőgépén, ami valószínűleg a kutya utolsó utazása lesz. Annak ellenére, hogy a férfi megszokta a rászoruló kutyák megmentését és utaztatását (általában havonta körülbelül 15-30 kutyát szállítanak), a beteg Ashlyn különösen a szívéhez nőtt. 

A  kétórás út elején a kutyus kissé tétovázott, de idővel megnyílt, és összebarátkozott Steklenskivel. Új otthonában Ashlyn rengeteg szeretetet kap, és annak ellenére, hogy csak néhány hetet jósoltak neki, viszonylag jó állapotban tölti mindennapjait most is.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top