Életmód

Életében először húzott bikinit az extrém túlsúlyos lány

Gyomorszűkítő műtéte után fél évvel, 56 kilótól megszabadulva, életében először tudott bikinit és farmert húzni a 24 éves lány.

A Seattle-ben élő Alica Hoppernek mindig is amolyan lelki gyorssegély volt az evés. Éppen ezért nem is nagyon nézte, hogy miket fogyaszt, pizza, cukros gabonapelyhek, jégkrém, bármit megevett, amit megkívánt. Átlagosan napi 5000 kalóriát fogyasztott, de mégsem érezte magát soha jóllakottnak.

Sokáig inkább nem nézett tükörbe, és azzal áltatta magát, hogy így is jól néz ki. 23 éves korára 120 kilót nyomott, és egyedül leggingseket tudott hordani. Ám igazán akkor döbbent rá helyzete komolyságára, amikor az orvosi papírján meglátta az extrémen elhízott bélyeget. Tudta, hogy innen már csak a korai halál következhet, ezért diétába kezdett.

Ekkorra azonban már a legtöbb diétával kudarcot vallott, így végül rászánta magát a gyomorszűkítő műtétre. Hamarosan olvadni kezdtek róla a kilók, és fél évvel az operáció után 56 kilóval kevesebbet nyomott, illetve 10 számmal kisebbre cserélte ruhaméretét. 

Fantasztikus érzés volt, életemben először bikinit és farmert tudtam húzni

– meséli Alica, aki azóta odafigyel a táplálkozására, és heti háromszor 90 percet edz, hogy megtartsa új alakját. 

(Forrás: Storytrender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top