Életmód

70 millióért plasztikáztatta magát, hogy karikatúrájára hasonlítson

Krystina Butel legfontosabb életcélja, hogy egy 14 évesen róla készített karikatúrához hasonlítson. Ennek érdekében már 10 számnyi ruhaméretet fogyott, és 5 plasztikai műtéten van túl.

Sok nő szeretne olyan arcot, mint Jennifer Anistoné, vagy olyan feneket, mint Angelina Jolié, de kevesen fekszenek éppen azért kés alá, hogy egy kamaszként róluk készült karikatúrára hasonlítsanak. Krystina Butel viszont pontosan így tett, miután 14 évesen az ibizai nyaralása alkalmával egy utcai művész megrajzolta a karikatúráját, ő pedig valósággal szerelembe esett eltorzított önarcképével. 

 

Azóta túl van 5 plasztikai műtéten, amelyek idáig közel 200 ezer fontba (átszámítva 70 millió forintba) kerültek az eredetileg fodrász végzettségű, de ma már párjával konditermet üzemeltető brit nőnek. Kétszer műtötték a melleit, hogy hatalmas, labdaszerűek lehessenek, de az arcát és a fenekét is többször plasztikázták. Többek között kiigazították az orrát, feltöltötték az ajkait, és a jövőben az állkapcsát is műteni fogják. Hatalmas súlyától pedig gyomorszűkítő műtéttel és – edző vőlegényének köszönhetően – sok edzéssel szabadult meg.

Plasztikai műtéteiben egyébként párja is támogatja, szerinte kritizálói csak irigyek Krystinára, aki eltántoríthatatlanul kergeti az álmát.

Nekem a plasztikai műtétek a hobbim, és nem is fogok leállni velük, amíg pontosan úgy nem fogok kinézni, mint a karikatúrám

– magyarázta a túlzás nélkül megszállottnak nevezhető Krystine.

(Forrás: Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top