Életmód

Amire nem számítottál: itt a koviubis fagyi

Meglepetésünkre nem egy balatoni büfé új dobásáról vagy egy izzadságszagú új hungarikumról van szó, hanem egy menő New York-i hely legújabb fagyijáról.

A gourmet-forradalom a fagyikon is rajta hagyta a nyomát: ma már aligha lepődünk meg, ha olyan extrém ízek köszönnek vissza a fagyipultokból, mint a camembert vagy a sóska. Na de a kovászos uborka mégis túlzás egy kicsit. Vagy mégsem?

A New York-i Lucky Pickle Dumpling Co. szerint egyáltalán nem, sőt: a legjobb dolog, ami történhet velünk egy forró napon, az egy hűs, koviubis fagyi. Akik megkóstolták, azt állítják, hogy a neve elrettentőbb, mint amilyen valójában. Igazából ugyanis nem a kovászos uborkára, hanem a friss uborkára emlékeztet, és valóban kifejezetten hűsítően hat. Tényleg nem néz ki olyan rosszul!

mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top