Életmód

Jótékonysági aukcióval tisztelegnek az új brit királyi pár előtt

Most szombaton a windsori kastélyban egybekel a brit trónörökös másodszülött fia, Harry Herceg és Meghan Markle amerikai színésznő. Nemcsak az Egyesült Királyság, hanem az egész világ izgatottan várja a menyegzőt. Ebből az alkalomból a világ legnagyobb szénsavas víz előállító gépeket gyártó cége, a SodaStream jótékonysági aukciót hirdetett meg. „Az online aukción különféle, a királyi pár előtt tisztelgő, különleges kalapokkal díszített, limitált szériás palackokra lehet licitálni. A SodaStream célja ugyanis, hogy felvegye a harcot a PET-palackok világméretű környezetszennyezésével szemben” – hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

A palackok kupakjaira tervezett díszítéseket a brit udvar királynőinek kalapjai ihlették. Az egyedi darabokat az izraeli Gefen Team csapat tervezte meg, gyártásukat pedig 3D-s nyomtatással oldották meg. Ezek a díszek 100%-ig újrahasznosíthatók, a SodaStream ugyanis szeretné felhívni a figyelmet a Föld műanyagszennyezésének megállítására.

szoda, royal, harray eskuvo „Az óceánok, tengerek megtisztítása kulcsfontosságú kell, hogy legyen a mindenkori kormányok számára. A SodaStream elkötelezett az újrahasznosítható műanyag palackok gyártása iránt, mert ezzel csökkenthető lenne a PET-palackok által okozott műanyagszennyezés” – hangsúlyozta a SodaStream termékmenedzsere.

Ez a vidám és egyedi tisztelgés a királyi pár előtt felhívhatja a figyelmet az egyszer használatos műanyagpalackok használatának elhagyására. Ezek ugyanis évről évre drasztikusabb mértékben szennyezik élővizeinket és közvetlen környezetünket. Az aukció teljes bevétele a Szörfösök a Szennyvíz Ellen (SAS) elnevezésű szervezethez kerül. „Megemelem a kalapom a királyi pár előtt és a lehető legjobbakat kívánom a házasságukhoz. Szeretném arra bátorítani őket, hogy csatlakozzanak a SAS kezdeményezéséhez és teremtsünk meg együtt, egy műanyag szennyezéstől mentes világot” – emelte ki Daniel Birnbaum, a SodaStream elnöke.

További információk a www.royalsodastream.com oldalon találhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top