Életmód

Hatalmas átverés: vagyonokat költöttek a gyógyító szenteltvízre

Rossz szerencséjüket szerették volna átfordítani a gyógyító szent vízzel átvert nők.

Több mint 1000 dollárt (kb. 270 000 forint) fizetett ki két szingapúri testvér kilenc palack „szent vízért”. Rossz szerencséjüknek akartak véget vetni, de ez nem sikerült, sőt. A férfi, aki eladta nekik a csodanedűt, azt állította, hogy elűzi a balszerencsét és megoldja a problémákat. A nők már kapcsolatba léptek a rendőrséggel az átverés miatt. 

Forrás: Lianhe Wanbao

Visszatekintve a testvérek elismerik, hogy kétszer is meg kellett volna gondolniuk, mielőtt vagyonokat költenek a löttyökre, ráadásul rögtön kilenc üveggel vettek belőle. Egyikük, Yang asszony elmondta, hogy testvérével, férjével és édesapjukkal négyen élnek egy kis lakásban. Ő és férje is munkanélküliek voltak, amikor a titokzatos indonéz kereskedővel találkoztak, aki a szent vízzel csodálatos gyógyulást ígért minden problémájukra. A kétségbeesett nők nem gondolkoztak, ebben látták utolsó reményüket. 

A víz úgy nézett ki, mint a hagyományos, műanyag palackos változat, de ez nem zavarta őket. Csak miután megitták, és semmi sem történt, kezdtek el gyanakodni, hogy hatalmas átverés áldozatai lettek, és nagy hibát követtek el.

Odditycentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top