Életmód

Nagyon balul sült el az anyuka szülés előtti szőrtelenítése

A harmadik gyermekét váró anyuka otthon akarta megoldani a császármetszése előtti szőrtelenítést, de utólag nagyon megbánta ezt a döntését.

Laura Mazza elhatározta, hogy harmadik gyermeke születése előtt szépen rendbe teszi magát, és tetőtől talpig csupaszon fog megérkezni a szülésére. Aki volt már terhes, az tudja, hogy nagyjából a hetedik hónaptól az ember már annak is örül, ha még egy ideig legalább a lábujjai hegyét látja, az átfogó epilálás azonban a terhesség vége felé már egyre lehetetlenebb vállalkozás. 

Így hát nem csoda, hogy Laura szeme is felcsillant a szőrtelenítő krém ötletére, amely ráadásul tartósabbnak és kevésbé sérülésveszélyesebbnek is tűnt a borotválásnál. Úgy csinált mindent, ahogy a használati utasításban olvasta.

Először csak kis felületre vitte fel a krémet és várt, hogy hogyan reagál a bőre. Ám amikor nem látott allergiás reakciót, és a krém szépen leszedte a szőrét, belelendült a szőrtelenítésbe. Egyre nagyobb és nagyobb felületekre vitte fel a krémet, majd kivárva az öt perces várakozási időt, zuhany alá pattant.

Utólag rájött, hogy ez nem volt jó ötlet, a víz ugyanis egész testén szétkente a krémet, Laura pedig sikoltozni kezdett az égető érzéstől. Férje először azt hitte, hogy megindult a szülés, és törölközőkkel rohant be a fürdőszobába. A baba szerencsére bent maradt a kiírt időpontig, ám Laura egész testét piros kiütések borították még egy-két hétig. 

(Forrás: The Stir)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top