nlc.hu
Életmód
30 kilót fogyott, hogy nővérként dolgozhasson

30 kilót fogyott, hogy nővérként dolgozhasson

Minden fiatal lány szeretne jól kinézni, de viszonylag kevés az olyan huszonéves, aki azért fogy le, hogy minél jobb lehessen a munkájában.

A húszéves Abbie minden vágya volt, hogy nővérként dolgozhasson, de azt is tudta, hogy közel 100 kg-os testsúlyával nem fogja bírni a 12 órás kemény kórházi műszakokat. A fogyás megkezdése előtti utolsó csepp a pohárban az volt számára, amikor tavaly előtt karácsonykor nem fért bele barátja ajándékába, egy XL-es méretű, egyedi kialakítású melegítőnadrágba.

Ráadásul nemcsak otthon érte megaláztatás, hanem még akkor is, amikor megpróbálta visszacseréltetni a nadrágot. Kiderült ugyanis, hogy ennél nagyobb méretet nem gyártanak. 

 

Abbie ekkor csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz, és a szigorú diétás étrenddel, valamint a rendszeres mozgással hamarosan olvadni kezdtek róla a kilók. 2017 januárja óta közel 30 kg-tól szabadult meg, és 5 számmal kisebb ruhákat hord.

Továbbra is rendszeresen sportol, és nagyon odafigyel a táplálkozására. És hogy ne essen kísértésbe, kevesebbet jár el vacsorázni a barátnőivel. De azért van, ami az ő életében is változatlan maradt: négy éve él barátjával, aki pont annyira szereti most is, mint amennyire 30 kilóval súlyosabban szerette.

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top