Életmód

Kidobta a taxis az utasait egy puszi miatt

A párt nagyon megrázta az eset.

A 26 éves Alex Lovine és barátnője, Emma Pichl a világ talán legbefogadóbb városában, New Yorkban élnek – legalábbis ezt gondolták, amíg múlt héten nem érte őket egy végtelenül kellemetlen élmény egy Uber-sofőrrel.

Ahogy a Manhattan-hídon áthaladtak, egy gyors szájra puszi erejéig egymáshoz értek – egyébként az autó két szélén ültek, szóval tényleg csak ennyiről volt szó, állítják. A híd után azonban a sofőrjük lehúzódott, és követelte, hogy azonnal szálljanak ki a kocsiból.

Alex ekkor kezdett el filmezni. „Illegális és tiszteletlen” – mondogatta a sofőr. „Nem akarok vitatkozni magukkal, csak szálljanak ki az autómból.”

Az Uber kivizsgálja az ügyet, és addig is felfüggesztette a sofőr, a 35 éves Ahmad El Boutari hozzáférését az alkalmazáshoz.

Fotó: Alex Lovine/Facebook.

El Boutari szerint azonban a pár már az ominózus csók előtt is bunkó módon viselkedett a taxijában, hangos zenét hallgattak, feltették az ülésére a lábukat, és az egyik nő a másik hónalját szagolgatta. Elmondta, hogy egy heteropárral is hasonló módon járt volna el, bár elismerte, hogy az azonos neműekkel szemben valóban alacsonyabb a tűrésküszöbe.

A párt azért is érintette rosszul a történet, mert éppen az LMBTQI-jogok tudatosítását célul kitűző Pride-hónap alatt történt.

(via Yahoo)

Kiemelt képünk: Alex Lovine/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top