Életmód

Három járművet is megpróbált elkötni, miután elengedték a rendőrök

Miután elengedték a rendőrök, két autót és egy motort is megpróbált elkötni egy 32 éves férfi, hogy visszajuthasson saját autójához, amelyből a rendőrök szedték ki őt bódult vezetés gyanúja miatt.

Jármű önkényes elvitele miatt kell felelnie majd a bíróság előtt annak a férfinak, aki két autót és egy motort is megpróbált ellopni Kazincbarcikán. A rendőrség tájékoztatása szerint először akkor találkoztak a szendrői férfival, amikor 2017. november 17-én, 13 óra körül a 26-os számú főúton, Kazincbarcika és Sajószentpéter között autójával bizonytalanul, kacskaringózva közlekedett. 

A rendőrök előállították, és kiderült, hogy a férfi a beszedett gyógyszerektől vált bódulttá. Az eljárásban szabadlábon védekező gyanúsítottat a rendőrök hazaengedték, nem számítottak arra, ami ezután következett.

Nem sikerült elkötni a Ladát – Forrás: police.hu

A férfi megpróbált visszajutni hátrahagyott autójához, ám ehhez nem kért segítséget, hanem

  • megpróbált eltolni és beindítani egy robogót, nem sikerült;
  • megpróbált feltörni és beindítani egy Ladát, de ez sem sikerült;
  • betörte egy Suzuki Daewoo Tico ablakát, de elkötnie nem sikerült.

Ekkor érték tetten őt a barcikai rendőrök, és így a 32 éves férfi ismét az őrsön találta magát.

Az ügyben indított nyomozást a rendőrség a napokban lezárta, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top