Életmód

Mostanáig rosszul etted a pizzát

Egy olasz szakács szerint a legtöbben nem a megfelelő módon eszik a pizzát.

Vannak, akik evőeszközöket használnak, hogy elkerüljék az összes kifröccsenést, míg mások a kezükbe veszik a pizzát, és úgy majszolják. Nos, Stefano Cirene olasz szakács szerint mindkét módszer helytelen.

A Sydney-i Verace Pizzera étterem tulajdonosa azt állítja, hogy az olasz klasszikust tárca formába kell tekerni, pontosan úgy, ahogy Nápolyban is felszolgálják.

Magyarul, ha szeretnéd kipróbálni a technikát, hajtsd félbe a pizzádat, majd ismételd meg a mozdulatot még egyszer. Cirene szerint ez a módszer megakadályozza, hogy a finom feltét lecsússzon a tésztáról. 

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top