Életmód

Imádni valóan reagált az apuka, aki sminkelésen kapta a fiát – videó

Biztos létezik olyan apuka, aki kiakadt volna, ha egy sminkvideó forgatásán kapja a fiát, de a 18 éves szépségvlogger fiú apja nem tartozik közéjük.

Andrew Edgerton, egy 18 éves arizonai srác egy éve indította el YouTube-csatornáját, ahol szépségvideókkal és -tippekkel örvendezteti meg követőit. Akik ráadásul nincsenek kevesen: a srácra több mint 73 ezren kíváncsiak.

Andrew Edgerton✨ (@hydratedangel) által megosztott bejegyzés,

Hiába a népes követőtábor, Andrew még mindig kicsit félénk, mikor videót posztol – főleg a szülei előtt. Egyik nap azonban olyan megerősítést kapott az édesapjától, Glenntől, ami szinte könnyekig meghatotta. A fiú épp új videóját forgatta, mikor apja elhaladt a szobája előtt, és megdöbbenve odaszólt neki: „Úristen, ez valami elképesztően jó lett!”

Andrew Edgerton✨ (@hydratedangel) által megosztott bejegyzés,

Andrew-t a barátai győzték meg, hogy tegye közzé a videót, és nagyon is jól tette: már több mint 6 millióan látták. Azóta az apuka is megszólalt: „Szülőként abban kell támogatnom, amit szenvedéllyel tud csinálni, mert a jó munkához szerintem szenvedély kell. Őszintén remélem, hogy összejön neki.”

Megvan az Év Apukája?

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top