Életmód

Súlya miatt nem engedték ejtőernyőzni, lefogyott

Hatalmas változáson ment keresztül a férfi, miután azt mondták neki, hogy túlsúlyos az ejtőernyőzéshez.

A 30 éves Kris Dunbar több mint negyven kilót dobott le magáról egy év alatt kitartó edzéssel és szigorú étrenddel. A férfi állítása szerint boldog és egészségesebb, mint valaha, és végre hódolhat álmának, az ejtőernyőzésnek is, ami miatt az egész életmódváltásba belekezdett.

Forrás: Myprotein

Forrás: Myprotein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Kínos volt, amikor azt mondták, a súlyom meghaladja a maximális limitet, ezért nem ejtőernyőzhetek. Nagyon nem voltam boldog, de már előtte sem. Hatalmas, mindent eltakaró ruhákat viseltem, hogy az emberek ne lássák a körvonalaimat, minél inkább álcázni próbáltam a hasam és mellem.”

Kris 2017 áprilisában kezdett bele az életmódváltásba, kombinálva a kardio- és súlyzós edzést, miközben a táplálkozásán is hatalmasat változtatott. A férfi már egy hónap után érezte, hogy sokkal aktívabb és energikusabb, a változás már ekkor látszott a testén.

„Szerettem volna a lehető legfittebb és egészségesebb lenni egy hosszú életen át, a jövőbeli feleségem és gyermekeim számára is, hogy sokáig velük lehessek.”

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top