Életmód

Nászútján halt meg a férj, aki azt sem tudta, hogy tüdőrákos

Ételmérgezésnek hitték baját, sejtelme sem volt arról, hogy tüdőrákos, végül nászútján halt meg a férfi.

Aimee és Alan Simms az afrikai Zöld-foki-szigeteken töltötték nászútjukat, amikor a férfi egyik nap rosszul lett. Erős gyomorfájdalomra panaszkodott, így felesége kihívta a mentőket. A kórházban a nővér azt mondta, a férfinek ételmérgezése van, és fájdalomcsillapítót adott neki, illetve másnapra visszahívta kontrollra. Alan akkor már nagyon gyenge és csendes volt, az orvosok pedig egyre nehezebben tudták monitorozni az alapvető értékeit, olyan gyorsan hanyatlottak.

Forrás: Ben Lack

Végül hirtelen megkérték Aimeet, hogy menjen ki a szobából, mert újra kell éleszteni a férfit. Nem sokkal később közölték a nővel, hogy férje meghalt. Aimeet sokkolta a hír, hiszen két nappal azelőtt Alannek még semmi baja nem volt, ráadásul a kórházban is azt mondták először, hogy ételmérgezése van. Csak halála után derült ki, hogy tüdőrákja volt. Az egyetlen könnyebbséget az jelenti a nő számára, hogy férje legalább nem tudta, milyen súlyos a baja, és nem szenvedett.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top