Életmód

Visszautasították a Tinderen, mert felvállalta fogyás utáni testét

Kíváncsi volt Tinder-partnere reakciójára, ezért fotót küldött neki fogyás utáni felesleges bőréről a nő.

Miután a 42 éves Hannah Hailst elhagyta a férje 22 évnyi házasság után, úgy döntött, változtatnia kell. A túlsúlyos nő gyomorbypassműtéten esett át, illetve egy ballont is beépítettek a hasába, hogy segítse a fogyásban. Az eljárások sikeresnek bizonyultak, Hannah több mint a testsúlya felét elvesztette. Új kinézetével és megnövekedett önbizalmával úgy döntött, regisztrál a Tinderre.

Forrás: SWNS

Talált is egy jóképű férfit, akivel tíz napig csak üzeneteket küldözgettek egymásnak, majd találkozót beszéltek meg. Hannah nagyon félt attól, hogy a férfi látni fogja a fogyás után maradt felesleges bőrét, ezért úgy döntött, előre leteszteli inkább annak reakcióját, és küldött egy fehérneműs fotót magáról. A férfi reakciója lesújtó volt, azonnal kilépett a beszélgetésből, és soha többet nem jelentkezett. 

Forrás: SWNS

„Rájöttem, hogy nem fogok senkit sem találni ilyen kinézettel. Csak vissza szeretném kapni az önbizalmamat. A karjaimat sem merem mutogatni, még a barátaim előtt sem.”

Hannah végül úgy döntött, nem hagyja, hogyaz elutasítás lenyomja, ezért bőreltávolító műtétre vállalkozott. 

„Szeretnék eljutni arra a pontra, ahol azt érzem, szerethető vagyok. Szeretnék kapni még egy esélyt a szerelemre és a boldogságra.”

Daily Star

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top