Életmód

Még neked sem késő csokikóstolónak jelentkezni a Ferreróhoz

Álommunkát hirdetett az olasz cég. Tapasztalat nem szükséges, de úgyis mindenkinek van.

A Ferrero 90 csokoládékóstolót keres, akik kakaót, mogyorót és a csokoládékészítés egyéb alapanyagait tesztelhetik a jövőben.

Az apróhirdetést egy munkaközvetítő tette nyilvánossá. A jelentkezőknek részmunkaidős szerződést kínálnak. Hetente két napot kell munkával tölteniük Alba városában, az olaszországi Piemont régióban. Tapasztalat nem szükséges, az a fontos, hogy a munkavállalónak semmilyen allergiája ne legyen. A kiválasztottaknak szeptember 30-tól egy három hónapos képzésen kell részt venniük. A kurzus végén csak negyvenen válhatnak csokoládétesztelővé.

Nutellakészítő mesterek a Ferrero gyárában (forrás: AFP / Charly Triballeau)

A Ferrero eddig belsős munkatársait bízta meg a termékek tesztelésével. Ezúttal azonban úgy döntöttek, „normál fogyasztókra” bízzák a feladatot, akiknek nincsenek különösebb ismereteik a termékek tulajdonságairól.

A Ferrero készíti a Nutella mellett a Mon Chéri, a Raffaello és a Ferrero Rocher termékeket. Az évi 10,5 milliárd eurós forgalmat lebonyolító vállalkozás több mint 30 ezer embert foglalkoztat. A konszern 91 leányvállalatot és 23 termelőüzemet működtet a világ 170 országában. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top