Életmód

Unikornissá változtatta a család póniját kislánya kedvéért

Az ajándéknak szánt, színesre festett sörényű patás azóta már szülinapi partikon szórakoztatja a gyerekeket.

A 37 éves brit anyuka, Ali Grange jó 2 hónappal ezelőtt egy unikornisszarvat vásárolt a 7 éves kislánya, Rose pónijának. A 15 éves, Cseresznyevirág névre keresztelt patásból így egy csapásra egyszarvú válhatott, a kislány és barátnői legnagyobb örömére. A színesre festett sörényétől pedig még varázslatosabb és meseszerűbb lett a külseje. „A gyerekek imádták a pónit, lovagolhattak rajta, sőt a félénkebbek is odamerészkedtek hozzá, miután unikornissá változott át” – mesélte Grande, aki azóta már egy jól jövedelmező bizniszt épített az egyszarvú pónira: szülinapi zsúrokba, esküvőkre és iskolai ünnepségekre lehet tőle kibérelni.

Az időközben „showman”-né vált póni hetente maximum négyszer „lép fel”, egy-egy alkalommal fél órát tölthetnek vele a gyerekek, akik szivárványokat, csillagokat, szívecskéket festhetnek a lótakaróra, valamint lovagolhatnak rajta.

Forrás: Mirror

Az egyik kislány sehogy se tudta megfogni az ecsetet, de segített neki pár felnőtt, hogy kifesse a pónit. Különleges pillanat volt” – idézte fel Grande, aki szerint az unikornis-pónija terápiás állatnak is beillik. Elmondása szerint Cseresznyevirágot rendszeresen látja állatorvos és fogorvos, hiszen ő a család kedvence, és nagyon fontos számukra az egészségi állapota.

Nem használunk semmilyen mérgező festéket, mindig árnyékban van a rendezvényeken, és ha hőség van, folyamatosan kap vizet és szénát. Egyáltalán nincs stressznek kitéve, ügyelünk rá, hogy eleget pihenjen” – hangsúlyozta a pónibizniszes anyuka.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top