Életmód

Sörrel csalogatták le a felüljáróról az ugrani készülő férfit

Az életmentő egy Denzel Washington-filmbe képzelte magát.

Kwame Anderson és Jason Gabel sör házhozszállítással foglalkoznak Minnesotában. Szerdán épp egy autópálya hídján haladtak át teherautójukkal, amikor arra lettek figyelmesek, hogy a híd korlátján egy férfi áll és ugrani készül.

Azonnal félreálltak és hívták a rendőrséget. Gabel megkérdezte a férfit, hogy jól van-e, és arra kérte, hogy jöjjön vissza a korlát belső felére.

„Ha úgy gondolod, hogy ugranod kell, akkor sem kell ugranod” – mondta Anderson a férfinak.

„Nem ismersz engem. Nem érdekel. Miért akarsz megmenteni engem?” – hangzott a férfi válasza.

Anderson ekkor saját bevallása szerint Denzel Wanshingtonra gondolt, amikor rendőrt alakít a filmekben. Rájött, hogy valahogy le kell foglalnia a férfit, míg megérkezik a segítség. Igyekezett kapcsolódási potokat keresni vele és még azt is kiderítette, hogy mindketten Chicagóból származnak.

Időközben kiérkeztek a tűzoltók és a rendőrök, illetve az autópályát is lezárták a felüljáró alatt. Gabel viszont úgy látta, a férfi ettől csak idegesebb lett.

Ekkor a páros gyorsan kieszelt egy tervet. Anderson ekkor a teherautóhoz ment és kivett egy 12-es csomag sört. 

„Van egy csomag Coors Lightom neked. Gyere!” – mondta a férfinak, aki erre lemászott a korlátról. Az italát azonban már nem kapta meg, mivel a mentők azonnal kórházba szállították.

via

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top