Életmód

8 órán át feküdt a kórházi folyosón egy haldokló férfi

A bélrákban szenvedő brit férfi egy fertőzés miatt került kórházba, ahol 8 órán keresztül váratták a folyosón.

Az angliai Worcesterben élő Nick Turnernek csak hónapjai vannak hátra. A háromgyermekes édesapa nemrég tudta meg, hogy olyan súlyos vastagbélrákja van, ami miatt valószínűleg januárnál tovább nem fog élni. Sajnos az utolsó hónapok sem telnek könnyen, a férfinak nemrég megalázó és méltatlan kórházi élményben volt része.

Nick Turner

A férfi azért került kórházba, mert hirtelen felpuffadt, és kínzó fájdalmak kezdték gyötörni. Kiderült, hogy a háttérben egy fertőzés áll, de a férfit azért röntgenre is beutalták a worcestershire-i kórházba. Csakhogy a röntgenre végeláthatatlan hosszú sor várt – olyannyira, hogy a férfi az egész napot bent töltötte a folyosón, a tolóágyon hagyva.

A orvosok és a nővérek teljes mértékben ignorálták, és a kórház utólag is csak annyit nyilatkozott, rengeteg a beteg. Az 55 éves férfi azt mondja, ennél megalázóbb helyzetet elképzelni sem tudott volna.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top