Életmód

Egymás után kétszer is elvitte a főnyereményt a kaparós sorsjegyen

Felfoghatatlan mázlija van annak a férfinak, aki néhány hónapon belül kétszer vitte el a főnyereményt egy kanadai kaparós sorsjegyen.

Mehlig Mehlig két éve, 26 évesen érkezett Kanadába az egyik afrikai országból. Winnipegben telepedett le, majd idén áprilisban kaparós sorsjegyet vásárolt, amivel egyből elvitte a főnyereményt, másfél millió kanadai dollárt. Mehlig nem hagyta abba a szerencsejátékot, augusztusban egy másik sorsjeggyel 2 millió kanadai dollárt nyert. Nyereményei összértéke eléri a 753 millió forintot.

Mehling első nyereményéből házat vásárolt a családjának, a másodikból – mint mondta – meg akarja alapozni a jövőjét, javítani szeretné az angolját, kitanulna valamilyen szakmát, üzletet vásárolna.

A Nyugat-Kanadai Lottótársaság (WCLC) szerint az első nyereményre 1 a 900 ezerhez volt az esélye, a másodikra 1 az 1,3 millióhoz, annak az esélyét pedig, hogy öt hónapon belül kétszer is megüsse a főnyereményt, „ki sem lehet számolni”.

753 millió forintnyi kanadai dollárt nyert a 28 éves férfi – kép: pixabay

A társaság ezért alaposan ellenőrizte a nyertes sorsjegyeket, de mindent rendben találtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top