Szabadidő

Egyszerűen mindig nyer a kaparós sorsjeggyel ez a srác

Képtelen veszíteni! Eddig négy kaparós sorsjegyből négyszer nyert, legutóbb a főnyereményt vitte el.

A 19 éves Macomb County legutóbb 500 ezer dollárt (átszámítva 140 millió forintot) nyert kaparós sorsjeggyel. Azt hihetnénk, szerencsenapja volt ennek a michigani fiatalnak, pedig nem! Bármikor is vett eddig sorsjegyet, mindig nyereményt kapart ki magának. Egyszerűen képtelen veszíteni!

Forrás: UPI

Még sosem vettem olyan kaparós sorsjegyet, amivel nem nyertem. Ez volt eddig a negyedik, amit vásároltam, és mindegyik nyerő volt” – árulta el Macomb, aki negyedszerre egy Platinum 7’s elnevezésű  sorjegyet vett. „Amikor lekapartam, nem voltam benne biztos, hogyan kell játszani, rágugliztam, és mikor elolvastam a szabályokat, akkor esett le, hogy egy zsák pénzt nyertem” – árulta el a fiatal, aki most ősszel kezdi el az orvosi egyetemet. Mint mondja, a nyeremény jól jön a tanulmányai fedezésére: „Nem tesz más emberré, hogy most hirtelen milliomos lettem, maradok az, aki voltam, csak könnyebbé teszi az életemet.”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top