nlc.hu
Szabadidő

34 milliós sorsjegyet dobott majdnem kukába

Majdnem kidobott egy 34 milliót érő sorsjegyet egy férfi

A 73 éves férfi szerencsére még időben észbe kapott, különben biztosan nagyon dühös lett volna magára a történtek miatt. Így is kis híján rosszul lett.
Sorsjegyek

Egy marylandi férfi kis híján kidobott egy 100 ezer dolláros (nagyjából 34,4 milliós forintos) nyerő kaparós sorsjegyet a szemétbe, mert összetévesztette egy nem nyertessel. A 73 éves dundalki férfi azt mondta a Maryland Lottery illetékeseinek, hogy az üzletben vásárolt Bingo X10 jegy egyike volt azoknak a jegyeknek, amelyekkel leült játszani.

Az egyik sorsjeggyel 10 dollárt nyert, a többi azonban nem hozott semmit a házhoz. Ezt gondolta a 100 ezer dollárt érő szelvényről is. Majdnem ki is dobta a többivel együtt, de végül – talán egy isteni sugallat hatására – úgy döntött, mégis leellenőrzi azokat a boltban található szkenner segítésével.

A gép a nyertes szelvényhez azt az üzenetet írta ki, hogy ki lett sorsolva, ezért az összezavarodott férfi az üzlet eladóját hívta segítségül. Amikor az eladó megerősítette a nyereményt, a férfi sokkot kapott. Úgy kellett rászólni, hogy nyugodjon meg és lélegezzen mélyeket. Kész szerencse, hogy idős korára való tekintettel nem lett komolyabb baja!

És hogy mire költi a nyereményt? Számlák kifizetését tervezi belőle, de ennél több részletet nem árult el.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top