Életmód

Hányadik randin jöhet a szex?

Parázs vita alakult ki a szerkesztőségben a minap. Kolléganőnk második randira készül, a férfiember sármos, vonzó, előbb-utóbb szex lesz, ha minden jól alakul. Na de mikor lehet ágyba bújni az udvarlóval? Vagy mikor illik? Vagy van ilyen egyáltalán?

Kemény nézetkülönbségek vannak e téren, mindenki másként gondolkodik, szegény kolléganőnk csak kapkodta a fejét. Persze ez teljesen az ő magánügye, felnőtt nő, aki el tudja dönteni, mit mikor csináljon, de azért feltette a kérdést, mit is gondolunk erről. Válaszoltunk!

„Szerintem a szex iszonyú fontos része egy párkapcsolatnak, ha az nem működik, akkor fölöslegesen húzod az időt. Nyugodtan feküdj le vele a második randin, ha úgy érzed, hogy akarod. Legalább gyorsan kiderül, van-e keresnivalótok egymás mellett az ágyban. Én mindig ágyba bújok a lehető leghamarabb a delikvenssel, és ha nem sikerül jól a dolog, akkor gyorsan lelépek.”

„Ha a második randin nem is, de a harmadikon mindenképpen jöhet a szex. Nem érdemes pazarolni az időnket, elvégre nem vagyunk szűzlányok, ha bejön a pasi, megkívánod, akkor hajrá. Ne legyünk már álszentek!”

„Az ötödik randi előtt nincs szex, ez alapszabály, aki az első randin ágyba bújik, az kurva. Ha a pasi randizik veled ötször, akkor komolyak a szándékai, valamennyire már kiismerted, szóval mehet a menet.”

„Ilyen hülyeséget még életemben nem hallottam, ezt nem lehet a randik számához kötni. Volt olyan, hogy az első alkalommal ágyba bújtam, volt olyan, hogy a tizediken se, ez abszolút a helyzettől függ, és persze az érzéseidtől. Az általános tanácsom az, hogy nem kell vacakolni, a szex vízválasztó!”

„Sosem feküdtem még le úgy pasival, hogy nem voltam belé szerelmes, mint a tök. Anélkül nekem nem megy. Viszont szerelembe sem tudok esni gyorsan, úgyhogy nálam tuti, hogy eltelik két, de inkább három hónap az első randi és az ágy között. Jelzem, eddig még senki nem emelt kifogást a várakozás ellen, valahogy olyan pasikat fogtam ki, akik ezt nem sürgették, érezték, hogy súlya van a dolognak. Így aztán egyéjszakás kalandom sem volt soha.”

szex, férfi, nő, randi

Mindig te döntesz! (fotó: Thinkstock)

„Aki az első randin ágyba bújik, azt kurvának gondolják a férfiak, de a második randin már simán lehet, főleg, ha elvisz vacsorázni, és utána még beültök borozni is. Ha úgy érzed, hogy van kedved hozzá, és neki is, akkor nyugodtan vesd rá magad egy alkalmas pillanatban.”

„Nekem pasiként az nagyon gyanús, ha találkoztunk már háromszor-négyszer egy nővel, és kölcsönösen jól éreztük magunkat ezeken a randikon, adott a hely is, vagyis legalább egyikünknek van lakása, és még sincs szex. Ilyenkor elkezdek kételkedni abban, hogy van-e keresnivalónk egymás mellett, ha nem történik semmi, holott lenne rá alkalom és részemről igény is.”

„Erre nincs semmilyen szabály. Kamaszkoromban az első komoly barátnőm ágyba bújt velem az első másfél óra után, és öt évig voltunk együtt. Később ez több nővel is hasonlóképp alakult, aztán még később, amikor már elmúltam 30, valahogy nem sürgettem a dolgot, csak akkor történt valami, ha a nő egyértelmű jelzést adott. A feleségemmel például 2 hónap után feküdtünk le egymással, és egyáltalán nem bántam meg, jó volt ez így.”

Mielőtt még bárki azt hinni, hogy úgy érezzük, nálunk van a bölcsek köve, jelzem, erről szó sincs. Ezek mind-mind csak vélemények, és mindenki éljen és szeressen úgy, ahogy neki jólesik. Ha valaki iránt bizalmat és vágyat érzel másfél óra után, akkor tégy belátásod és kedved szerint. Ha azonban több hónap után sem akarod, hogy szex legyen köztetek, akkor biztosan baj van, ezen tuti, hogy érdemes elgondolkozni. És persze egyáltalán nem biztos, hogy az első szex tökéletes lesz, mert a párok többségének jár egy kis összeszokási idő. Néhány alkalom alatt kiderül, hogy kinek mi jön be, mit szeret, mire vágyik. Ha ezeket még őszintén meg is beszélitek, akkor remélhetőleg nem lesz gond…

De természetesen kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is. Mikor jöhet az első szex? Írjátok meg kommentben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top