Életmód

A szeme miatt démonnak csúfolják az „acélfenekű” fitneszmodellt

Az ukrán lány azután kezdte kigyúrni magát, hogy az iskolában sokszor beszóltak neki, mert csont és bőr, vézna tinédzser volt. Most más miatt szálltak rá.

A 24 éves Bakhar Nabieva rendkívül izmos combjai miatt kapta meg a „Miss Iron Bum”, vagyis Miss Acélfenék becenevet, videóit elnézve ezt nem is csodáljuk, a fitneszmodell ugyanis elképesztően keményen edz, hogy formában maradjon. Nabievát korábban azért csúfolták, mert szinte zörgette a csontjait a szél.

„Úgy döntöttem, változtatni fogok ezen” – nyilatkozta a brit Metro magazinnak.

„Ezért elkezdtem konditerembe járni, de fogalmam sem volt, hogy kell egy edzéstervet összeállítani, ezért csak úgy elkezdtem súlyzózni. Egy nap megláttam a tükörben, hogy itt-ott megjelentek az izmaim. Ez után semmi sem állíthatott meg.”

Nabievának azóta több mint kétmillió követője van az Instagramon, közülük sokan egyenesen rajonganak érte. Különleges megjelenését fekete kontaktlencsékkel egészítette ki, ezért több embertől kapott már megjegyzéseket.

„Te egy démon vagy?” – írta egyikük. „Ne haragudj, de te vagy az ördög” – így egy másik. Nabievát azonban ezzel már nem tudják eltántorítani attól, hogy önmaga lehessen. Annyit még elárult, hogy az edzésrutinja mellett egyáltalán nem diétázik, sőt rengeteg húst, szénhidrátot, de cukorkát is fogyaszt.

„Ha gyors az emésztésed, szinte bármit megehetsz és nem fogsz meghízni – magyarázta a fitneszmodell. – A testem egyszerűen nem akar zsírt termelni, bár gondolom, hogy ez majd megváltozik, ha idősebb leszek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top