Életmód

Megható születésnapi ajándékkal lepték meg siket kollégájukat az étterem dolgozói

A férfi négy és fél éve dolgozik az étteremben, munkatársai írásos üzenetekkel kommunikálnak vele. Születésnapján különleges módon köszöntötték fel.

Különleges ajándékkal lepték meg siket kollégájukat a születésnapján egy minnesotai étterem dolgozói: jelnyelven adták elő a Boldog születésnapot.

Erick Curry négy és fél éve dolgozik éttermi kisegítőként a St. Louis Parkban található Yard House-ban, hallását három hónapos korában veszítette el gerincvelőgyulladás miatt.

A férfi ennek ellenére mosolygósan és pozitív hozzáállással végzi a munkáját. Kollégái többnyire írásos üzenetekben kommunikálnak vele, ám a születésnapján azt szerették volna, hogy Erick érezze, mennyire szeretik és megbecsülik.

Az étterem 13 dolgozója ezért megtanulta jelnyelven elmutogatni a születésnapi dalt, az étterem előtt felvették az előadást, majd a videót feltöltötték Erick Facebookjára.

Rengeteg érzelem kavargott bennem. Nem tudtam abbahagyni a sírást, nagyszerű, hogy ezt megtették értem. Imádtam. Olyan, mintha a családom lennének.

A szép gesztus ráadásul nem csak egyszeri alkalom volt, ugyanis több dolgozó elkezdett jelnyelvet tanulni, hogy még jobban tudjanak kommunikálni Erickkel.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top