Életmód

Be akarták jelenteni gyermekük nemét, a nagymama parókája rejtette a választ – videó

Ezrével osztják a videót az interneten.

Korábban már többször is írtunk róla, hogy az angolszász területeken egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett gender reveal partik, amelyeken a szülők valamilyen vicces módon jelentik be a családtagok és a barátok előtt, hogy születendő gyermekük kisfiú lesz-e vagy kislány.

Ezeken az összejöveteleken egyre fondorlatosabb módjait találják ki a nagy bejelentésnek: klasszikus módszer az a torta, amelynek a belseje rózsaszínű vagy babakék, de olyanok is vannak, akik robbanószert is használnak, igaz ez a módszer egy szerencsétlenül járt apukánál erdőtűzzel végződött

Most egy ennél jóval ártatlanabb gender reveal videó terjed a közösségi oldalakon. A felvételen az látszik, ahogyan az anyuka lufival a kezében készül a nagy pillanatra: közkedvelt módszer, hogy a szülők a lufiba rejtett konfetti színével árulják el születendő gyermekük nemét. A virginiai szülők azonban csavartak egyet a hagyományos módszeren: a lufiban valójában nem volt semmi, mire a nagymama levette a parókáját, és… de inkább nézd meg a videót!

Kattints a lejátszásra!

YouTube

(Story Trender)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top