Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Életmód

19 macskát fogadott be, és mindennap zongorázik is nekik

A cicák pedig odáig vannak érte. Mi is.

A lényeget a modern újságírás szabályait követve pontokba szedve is el lehet mondani:

  • 😼
  • 🎹
  • 🎵
  • 😺

De bizonyára akadnak azért olyanok, akik jobban kedvelik a klasszikus stílust, szóval álljon itt a régi bevált módon is: van Isztambulban egy fiatalember, bizonyos Sarper Duman, neki pedig van egy szintetizátora, 19 mentett macskája meg egy Instagram-oldala rengeteg videóval. Az eredmény? Közel 800 ezer követő. Nyilván, hiszen mit csinál az ember, ha ezt látja mondjuk?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good morning.. 🎹🐾😊

Sarper Duman (@sarperduman) által megosztott bejegyzés,

Természetesen beköveti a posztolót. Aztán megy tovább.

És tovább. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🐈🐈🐈🐈🐈🎹💙😊

Sarper Duman (@sarperduman) által megosztott bejegyzés,

Élvezettel hallgatja a zenét, olvadozik a látványtól, ismerkedik a cicák történeteivel…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Fevzi’s path and mine crossed about 1.5 years ago.. He couldn’t walk because he was kicked on the streets, his rear legs didn’t work.. What happened was captured by a store’s security camera, yet the person who kicked him couldn’t be found due the face being too blurry in the images. He went under cortisone and laser treatment for a long time.. Then he healed and started walking again.. Now he’s this cute, lovebug of a cat.. Even if he went through some bad times, it’s so nice to see him like this now.. 🐈🙏😊 . Fevzi ile yollarımız yaklaşık 1.5 sene önce kesişmişti.. Sokakta tekmelendiği için yürüyemiyordu, arka ayakları tutmuyordu.. Bir işyerinin kamera görüntülerine yansımıştı olay ama görüntülerde vuran kişinin yüzü net olmadığı için bulunamadı.. Uzun bir süre kortizon ve lazer tedavisi gördü.. Sonra iyileşti, tekrar yürümeye başladı.. Şimdi de böyle dünya tatlısı, sevgi dolu bir kedi oldu.. Başından çok kötü şeylet geçmiş olsa da, şimdi böyle olduğunu görmek öyle güzel ki.. 🐈🙏😊

Sarper Duman (@sarperduman) által megosztott bejegyzés,

…közben elgondolkozik, hogy jár-e Sarper Dumannak máson is az esze a zenén és a macskákon kívül, ha még a házi kedvencek ülepe alá terített ágyneműn is kották vannak…

…akárcsak az asztalterítőkön…

…aztán nyugtázza, hogy ha másnak nem is, Audrey Hepburnnek azért akad hely a fiatalember világában…

…de végül visszatér a vegytiszta cicás-zenés kontenthez, és nyugtázza, hogy tulajdonképpen neki sincs szüksége semmire ezenkívül.

Sarper Duman boldog ember, mentett macskái boldog állatok, és boldog emberré tesznek mindenki mást is, aki megismerkedik velük. Sőt, talán még a képernyő elé ültetett macskákból is boldog állatot csinálnak. Na, menjen az a követés, ha esetleg eddig még nem ment volna.

Kiemelt kép: instagram.com/sarperduman

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top