Életmód

Megtalálta az eljegyzési gyűrűt, majd a Facebookon alázta érte a barátját

Mint kiderült, külön csoport alakult a „gyűrűalázásra” a közösségi oldalon.

Kiakadtak az internetezők, miután egy fiatal nő a Facebookon kritizálta az eljegyzési gyűrűjét – mielőtt még a barátja egyáltalán megkérte volna a kezét! A nő a jelek szerint véletlenül (?) rábukkant a gyűrűre, és azonnal ki is használta az alkalmat, hogy a világhálón alázza meg érte a barátját.

Fúúúúúúúj. (…) A barátom éjjeliszekrényén találtam. Nem rajongok érte. Segítsetek, hogyan tudnám finoman közölni vele, hogy nem, valami mást kell vennie?

– írta a bejegyzésben, amit egyébként egy direkt erre a célra létrehozott zárt körű csoportban posztolt.

Reddit/EvilCowEater

A bejegyzés óriási felháborodást váltott ki a Redditen. A hozzászólók felháborítónak tartották, hogy valaki így megszégyenítse a jövendőbeliét, aki minden valószínűség szerint heteken, hónapokon keresztül válogatta a megfelelő gyűrűt.

Nekem majdnem ugyanilyen gyűrűm van. Amikor igent mondtam, szinte rá sem néztem, annyira izgatott voltam, mert szerettem azt, aki megkérte a kezemet. Tíz év elteltével is boldog vagyok a gyűrűvel, úgyhogy szerintem szép!

– írta egy hozzászóló.

Őszintén szólva ha nemet mond, azzal lehet, hogy jól is jár az a srác, aki a lánykérésre készül!

– tette hozzá egy másik netező.

A kép kapcsán komoly vita alakult ki azzal kapcsolatban is, hogy létezik egy Facebook-csoport, amely kifejezetten a „gyűrűalázás” céljából jött létre.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top