Életmód

Ilyen egy személyi edző teste 6 nappal a szülés után – fotók

Senki sem tökéletes, a test pedig folyamatosan változik – erre akarta felhívni az emberek figyelmét a gyönyörű testépítő.

A terhesség és a szülés megváltoztatja a nők testét, ezzel mindenki tisztában van. Ám hogy mennyire megváltoztatja, arra igazán csak akkor döbbenünk rá, ha megtapasztaljuk a dolgot. Így járt Katrina Scott személyi edző is, aki nemrég adott életet első gyermekének.

Katrina azt mondja, élete legjobb formájában volt a terhesség előtt – alatta viszont 18 kilót hízott. A szülés után mindössze 4,5 kiló szaladt le róla, és ami a lényeg, ez teljesen rendben van!

„A jobb oldali alakomra sokkal büszkébb vagyok. Keményebben dolgoztam érte, több áldozatot hoztam, és jobban el is fogadom, mint a másikat” – fűzi a fotókhoz az anyuka. „Most jöttem rá igazán, milyen csodálatos a női test!”

A 65 ezer lájkból ítélve, amit a fotók kaptak, úgy tűnik, a nők elég hálásak, amiért valaki ismét megmutatta, hogyan is néz ki a valóságban a terhesség és az anyaság.

cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top