Életmód

Könnyekben tört ki a gazdi, aki visszakapta a kaliforniai tűzvészben eltűnt macskáját – videó

Megható képsorok következnek.

Megható pillanatokat kaptak lencsevégre egy kaliforniai állatkórházban: könnyekben tört ki egy gazdi, aki újra találkozhatott halottnak hitt macskájával. Laci Ping azt hitte, elvesztette kedvencét a kaliforniai tűzvészben, amikor ugyanis evakuálták őket, a macska kiszökött a ketrecéből, és gazdája már nem tudta megkeresni őt. Ping élete egyik legnehezebb pillanataként írta le, amikor hátra kellett hagynia az állatot.

Kaliforniában november 8. óta tombol az állam történetének leghalálosabb tűzvésze: eddig 79 halálos áldozatról tudni, nagyjából ezer lakost pedig még mindig eltűntként tartanak számon. A tűz eddig 12 ezer épületet semmisített meg, de még mindig nem sikerült megfékezni a lángokat.

A tűzben több ezer állat is elpusztult, az evakuációk során sokan ugyanis kénytelenek voltak hátrahagyni a háziállataikat. Jelenleg önkéntesek kutatják fel a sérült állatokat. A mentőakciót rengeteg állatbarát támogatta, köztük hírességek is: Sandra Bullock például 100 ezer dollárt adományozott egy állatmenhelynek.

Ping macskáját is egy ilyen, önkéntesekből álló állatmentő csoport találta meg, majd értesítették a gazdit a macska nyakörve alapján. A cicusnak mind a négy tappancsa megégett, így még lábadozik, de komolyabb baja nincsen. Ping sírva fakadt, amikor újra találkozhatott kedvencével.

Kattints a lejátszáshoz!

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top