Életmód

Kötött füleket kapott a menhelyen a cica, akit brutálisan megcsonkítottak – fotó

Levágták a füleit és a farkát, de megtanult újra bízni az emberekben.

Karma, a kóbor cica olyan borzalmakon ment keresztül, mint – szerencsére – kevés fajtársa: ismeretlenek levágták a farkát és a füleit. Mire Karmát befogadta a Humane Society Silicon Valley nevű kaliforniai állatmenhely, a sebei nagyjából már begyógyultak, de rettenetesen félt minden ember közeledésétől. Szerencsére hamarosan megtanulhatta, hogy nem minden ember olyan kegyetlen, mint akik megcsonkították – írja a Dodo.

Michelle Tennant Nicholson, a menhely munkatársa szerint kiemelt figyelemmel törődtek a cicával, aki ezt hamarosan hálás szeretettel viszonozta. Kiderült, hogy egy nagyon játékos, kedves macskáról van szó. Gondozói annyira megszerették őt, hogy hamarosan különleges ajándékkal lepték meg: új füleket kötöttek neki.

Karma története azonban itt még nem ért véget, hamarosan jött az újabb szerencsés fordulat: egy nappal azután, hogy a menhelyen örökbe fogadhatónak minősítették, máris jelentkezett egy család, hogy befogadnák az állatot!

Humane Society Silicon Valley / Facebook

Humane Society Silicon Valley / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top