Életmód

„A férjem hús-vér reklámtáblája vagyok” – megszólalt a plasztikai sebész felesége

A házasságuk elején Anna egyáltalán nem tervezte, hogy valaha is kés alá fekszik majd. Pláne nem a férje praxisában. Aztán szült két gyereket, és minden megváltozott.

A házasságunk elején egyáltalán nem akartam, hogy Phillip bármit is alakítson a testemen. Mondjuk akkor még könnyen beszéltem: alig múltam 20 éves, szóval nem is nagyon lett volna olyasmi, amit mindenképpen alakítani kellett volna rajtam” – nyilatkozta a HuffPost online magazinnak Anna Craft, aki plasztikai sebész férjével, Phillippel közösen vállalta az interjút.

Anna, aki korábban modellkedett, most pedig ügyvezetőként Phillip praxisában dolgozik, őszintén elmondta, a plasztikai műtétekről második kisfiuk születése után változott meg a véleménye. „Mindkét terhességem alatt 25 kilót híztam, de a felesleget néhány hónappal a szülés után már sikerült is leadnom. Az alakom ennek ellenére valahogy sosem lett olyan, mint a szülés előtt: a testem inkább szomorúnak látszott a tükörben, mint bombasztikusnak.”

Meggyőződésem, hogy a feleségem a világ legszebb nője, arra a néhány apró változtatásra, amit a testén végeztem, leginkább az önbizalma miatt volt szükség” – ezt pedig már a negyvenes éveiben járó Phillip mondja, aki a Huffpostnak részletesen felsorolta a beavatkozásokat, amiket elvégzett a feleségén. „Anna mindig szeretett volna teltebb és kifejezőbb ajkakat, aztán a szülést és szoptatást követően a melleit szerette volna megcsináltatni, ezt követően volt egy zsírleszívása a derekáról, egy fenéknagyobbítása és egy arcfeltöltése is.

Pexels

Phillip őszintén bevallotta, az első alkalommal, mikor feleségét operálta, nagyon ideges volt. „A műtét előtt konkrétan remegett a kezem, egy csapásra megértettem, miért zárkózik el az orvostársadalom jelentős része attól, hogy saját családtagját kezelje” – mondta a férj, majd hozzátette, miután nekikezdett a mellplasztikának, eltűnt az idegessége, és újra az a magabiztos orvos volt, aki mindig.

Anna, aki büszkén vállalja, hogy ő a férje praxisának hús-vér reklámtáblája, az interjú végén arról mesélt, milyen előnye és hátránya származik abból, hogy a férje egy elismert plasztikai sebész. „Az egyik legnagyobb előnye a dolognak, hogy gyakorlatilag korlátlanul hozzáférhetek bármilyen szépészeti eljáráshoz, ami csak megtetszik. De az érmének van egy másik oldala is: együtt kell élnem ugyanis azzal, hogy a férjemet időről időre csodaszép és zömében meztelen nők veszik körül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top