Életmód

Szombattól lehet megvenni a 2019-es autópálya-matricákat

13 hónapig lesznek érvényesek.

December 1., szombattól idén is lehetőség nyílik az éves országos megyei e-matricák elővásárlására. A matricák a 2018-as évhez képest változatlan áron lesznek majd kaphatók. Fontos azonban tudni, hogy az előre megvásárolt matricák érvényességének kezdete 2019. január 1. lesz, nem pedig a vásárlás napja. Az érvényesség vége 2020. január 31., így összesen 13 hónap az érvényességi idő.

Az elővásárlásra azért van lehetőség, hogy az autósoknak több idejük legyen a jogosultság beszerzésére, és elkerülhető legyen az év eleji sorban állás. További előny, hogy a matricák akár ajándékba is adhatók, vagy céges felhasználók esetén még idén költségelhetők.

Az elővásárlás bankkártyával vagy átutalással az e-autopalyamatrica.hu portálon akár regisztráció nélkül is elvégezhető díjmentes kiegészítő szolgáltatások igénybevételével (baleset-biztosítás, üzemanyagkártya), továbbá SMS-ben, applikációk segítségével, valamint a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél is megoldható.

Krizsán Csaba/MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top