Életmód

Testvérének kért új vesét a Mikulástól

Szívszorító levelet írt a Mikulásnak egy amerikai kislány.

Szívszorító levelet dobott egy kislány a Mikulásnak szánt postaládába egy észak-karolinai áruházban: a Kaitlyn nevű kislány csak egy vesetranszplantációt kért a bátyjának idén karácsonyra. A zsírkrétával írt üzenet a következő:

Kedves Mikulás!
Vannak, akik nem hisznek benned. De én hiszek. Egy dolgot szeretnék nagyon karácsonyra: hogy a bátyám találjon egy vesedonort. KÉRLEK!
Kaitlyn, FL

Shelly Thomas/Facebook

Az áruház dolgozói az aláírás alapján úgy gondolják, a kislány floridai lehet, ami nem lenne meglepő, hiszen sokan utaznak Észak-Karolinába Floridából. Most meg szeretnék találni a kislány családját, hogy valahogyan segíthessenek rajtuk, illetve az ünnepek előtt felhívják a figyelmet a vesetranszplantációra várók helyzetére.

Shelly Thomas, az áruház egyik üzletvezetője a Facebookon is megosztotta a levelet, ahol már 800-an tovább osztották a fotót, de csütörtök délutánig nem sikerült a kislány nyomára bukkanni.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top