Életmód

Nem tudta eldönteni a nő, elmehet-e egy temetésre ebben a ruhában. Szerinted?

A kommentelőktől kért segítséget egy feleség, mert a férje szerint a kiválasztott fekete ruha túl sok egy szomorú eseményre.

Egy édesanya a kommentelőktől kért segítséget a Mumsnet fórumán, hogy mert tudta eldönteni, hogy illendő-e az általa kiválasztott ruhában elmennie egy temetésre. Ki is találta a teljes outfitjét, de a férje szerint a ruha túl sok egy szomorú eseményre.

Íme a ruha:

Forrás: Mumsnet

A ruhához fekete harisnyát és lapos talpú bokacsizmát akart felvenni. A nő azt is írta, hogy a ruha alja térdéig ér, mivel csak 152 centiméter magas.

A kérdésére aztán változatos hozzászólások érkeztek, ezekből mutatunk néhányat:

  • Nem illik ilyet felvenni egy temetésre. Olyan a stílusa, amely inkább való esti kiruccanáshoz.
  • Teljesen rendben van.
  • Hordtad már korábban? Biztos vagy benne, hogy nem fog szétnyílni?. Lehet, hogy néhány biztosítótű nem ártana, nehogy meglepetés érjen.
  • Túl rövid egy temetésre. Vegyél alá fekete farmert vagy nadrágot, azzal jobb lenne, mint harisnyával.
  • Farmer a ruha alá egy temetésen? Nem túl jó ötlet. De akkor sem, ha nem temetésre öltözöl.
  • Jól néz ki, csinos.
  • Vastag harisnyával, egy kabát alatt jó lesz, elvégre már tél van. Csak biggyeszd az ajkad úgy, mint egy modell, és akkor senkinek nem fog szemet szúrni.

A posztoló végül megköszönte a jó tanácsokat, és azt írta, nem volt még temetésen, ezért volt ennyire bizonytalan. De most már sokkal jobban érzi magát, a kommentelőknek pedig megígérte: nem fog farmert felvenni, és az ajkát sem biggyeszti majd.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top