Életmód

Pár éve öngyilkos akart lenni, most óriásplakátokon szerepel a vitiligós modell

A megaláztatások után megtanulta elfogadni önmagát, és boldogabb, mint valaha.

Aiesha Robinsont nemrég még tehénnek csúfolták a vitiligója miatt, most pedig egy kozmetikai márka reklámarca lett, és óriásplakátokról köszön vissza szerte Amerikában.

A 29 éves modellnél 2007-ben diagnosztizálták a bőr kifehéredésével járó pigmenthiányt. Előtte is amatőr modell volt, de a kezén, a könyökén és az arcán megjelenő fehér foltok megtépázták az önbizalmát. Még az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Aztán a bátyja felnyitotta a szemét, és támogatta abban, hogy elfogadja önmagát. Aiesha egy nonprofit szervezetet is alapított, amely abban segít az embereknek, hogy egy történetmesélő show keretében kibeszéljék az őket ért sorscsapásokat.

A kanadai modell most a Dermablend nevű kozmetikai cég reklámarca lett. A márka a bőrhibákkal élőknek készít természetes hatású termékeket.

Amikor Aisha meglátta magát egy óriásplakáton New Yorkban, sírva fakadt. Mára már el tudja fogadni az állapotát, sőt büszkén szeretné megmutatni másoknak is, hogy a vitiligósok élete is gyönyörű.

(SWNS)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top