Életmód

Melyik állatot látod meg először a képen? – Izgalmas személyiségteszt

Megtudhatod, mi az elsődleges tulajdonságod, amely az általános viselkedésedet jellemzi.

Személyiségedet számos sajátosság alkotja, amelyek olyan elegyet képeznek, amitől teljesen egyedi leszel. De mindig van egy központi vagy elsődleges tulajdonságod, mely az általános viselkedésedet jellemzi. Megmutatja a magadhoz, másokhoz és a dolgokhoz való hozzáállásodat. Ez a tulajdonság mutatja meg, hogyan viselkedsz majd egy adott helyzetben.

A következő pszichológiai játék ezt szándékozik feltárni. Egy illusztrációt látsz, és a választásod, hogy melyik állatot pillantottad meg rajta legelőször, megmutatja, hogyan működsz te magad.

Forrás: Playbrain

Nos, melyik tűnt fel először a 7 állat közül?

Farkas: Maga vagy a problémamegoldó, aki nyerő pozícióban született. Természetes számodra a veled született tehetség ajándéka is. Elméd másképpen működik, mint az átlagé, ezért ügyesen adsz tanácsot, hatásosan segítesz másoknak.

Tigris: Nyitott személyiség vagy, aki nem ítélkezik másokon keményen, inkább megpróbál azonosulni velük, megérteni, mit miért tesznek. Nem vagy pletykás, mert utálod, ha az emberek rosszul érzik magukat. Természetes kedvességgel születtél, és ezt osztod magad körül tovább.

Bagoly: Született vezető vagy, aki képes úgy irányítani az embereket, hogy nem érzik őt elnyomónak. Az élet akkor működik számodra a legjobban, ha követed a szívedet, és nem engeded, hogy mások irányítsanak téged. Nem viseled el a sok szabályt és negatív visszacsatolást, ezzel levágnák a szárnyaidat.

Kutyakölyök: Maradj mindig ilyen kedves másokkal, mint amilyen most vagy! Az emberek imádnak körülötted lenni, mert tele vagy erősen pozitív energiákkal, ami csak úgy árad belőled. személyiség vagy, akiből árad a pozitív energia, és ezt a többi ember mindig megérzi. Ezért is imádnak annyira a közeledben lenni.

Kobra: Sosem veszíted el a hidegvéredet, mert rendkívül kiegyensúlyozott vagy. Te egy nagy egyvelege vagy az agynak, szívnek és érzelmeknek. Gyönyörűen össze van csomagolva benned minden, a megfelelő arányban. Bárcsak több ilyen kiegyensúlyozott ember élne a földön, sokkal jobban kijönnénk egymással!

Oroszlán: Független, önellátó ember vagy, akinek szabadságvágya a legerősebb. Kövesd a saját szívedet! Akkor tudsz igazán virágozni, ha nem nehezedik rád túl sok szabály, előírás. Folytasd azt a fajta életet, amit a magad számára legjobbnak gondolsz.

Denevér: Rendkívül erős ember vagy, akinek belső tartása, erkölcsi alapelvei vannak. Érzelmeidet nem könnyen fejezed ki, ezeket inkább arra használod, hogy olvass az emberekből. Könnyen ráhangolódsz mások „ultrahangjára”, és tisztán látod őket. Nem lehet könnyű előtted titkolózni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top