Életmód

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

Ezek a tesztek olyasmit nyitnak ki, amit elnyomunk, és talán sosem akartunk még meglátni magunkban.

Nézz rá a képre, és mondd ki magadnak, mit láttál meg legelőször a képen. Legelőször! Ez fogja megmutatni legmélyebb félelmedet! Persze ez a személyiségteszt messze van a tudományosságtól, inkább csak egy játék.

A kép:

A jelentések:

1. Kislány

Ha figyelmedet a fűben ülő kislány vonzotta elsőként azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel csecsemőkorodban érhetett tudatalatti trauma. Talán perinatális (születéskori) trauma ért, mely elfojtott érzelmeid okozója. Vannak olyan megrázkódtatásaink, melyeket fel kell kutatnunk ahhoz, hogy teljes életet élhessünk. Leggyakrabban születésünk alatt szerezzük be az elsőket és legmeghatározóbbakat.

Továbbá az anyai szeretet hiányára is gondolhatunk a kislány választásakor. Nem feltétlenül tudatosult ez sem, de lehet, hogy nem alakult ki születésedkor olyan bensőséges kapcsolat kettőtök között ott, amilyenre szükséged lett volna. Esetleg túl sokáig voltál egyedül a kórházban, nem lehettél édesanyád mellett folyamatosan, nem kaptál elég figyelmet azokban a fontos pillanatokban.

Ezek olyan események, élethelyzetek, melyek egész felnőttkorunkra rányomják a bélyegüket. Önértékelési zavarainknál erre gyanakodhatunk először. Mindenképpen érdemes felderíteni a részleteket akár kineziológiai oldással, vagy hipnózissal.

2. Pillangó

A pillangó a kép egyik központi eleme. A rovaroknak eltérő jelentése van különböző kultúrákban. Például van ahol jó előjelnek tekintik, ha valaki lepkékkel álmodik, azt jelenti, valami új jön az életébe. Ha azonban a pillangó eltűnik a sötétben, azt jelenti, hogy valami elromlik, vagy kihagy egy nagy lehetőséget az életében álmodója. Bizonyos kultúrákban a lepkék a holt lelkek hordozói, a fehér pillangók pedig kifejezetten az elhunyt csecsemőkéi. 

A pillangó választójának furcsa kapcsolata van a másik világgal, sőt lehet, hogy depressziós. Lehetséges, hogy a közelmúltban halt meg egy családtagja, vagy képtelen volt feldolgozni valakinek az eltávozását.

Ki lehet az elveszett lélek, akinek hiánya ennyire fáj? Lehetséges, hogy saját magad „elvesztése” bánt ennyire?

A többi szimbólum megfejtését olvasd el itt:

 

(Forrás: Illúzió Caféblog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top