Horoszkóp

Hogy teszed karba a kezed? Bámulatos, amit elárul rólad

Tedd karba a kezedet? Hogyan teszed? Megfigyelted valaha is? Most mindenképpen érdemes, ugyanis ez a tudattalanban rögzült mozdulat nagyon sokat árul el a személyiségedről. Nos, mi az, amit megtudhatsz magadról? És mi az, amit megtudhatsz másokról a testbeszédük alapján?

Számtalan izgalmas teória létezik, vajon miért teszik karba a kezüket az emberek. A testbeszéd szerint izgalmas információkat olvashatsz ki csupán ebből az önkéntelen mozdulatból is. A karba tett kéz a komfortérzetről vagy épp a zavartságról árulkodik, de kutatások szerint tökéletesen alkalmas módja a stressz, a szorongás levezetésének is. A pszichológiai kutatások hasonló személyiségjegyeket véltek felfedezni az önkéntes mozdulatból. Nos, mit mesél rólad, ahogyan karba fonod a kezedet? Íme az izgalmas részletek.

Először is nézd meg a képeket, és válaszd ki, ahogyan te is tartod a kezedet. Majd görgess a kép alá, és olvasd el a rád vonatkozó személyiségleírást.

karba tett kéz személyiség teszt

Hogyan fonod karba a kezedet?

Ha az 1. rajz szerint teszed karba a kezedet,

vagyis a jobb kezedet a bal karod fölé helyezed, bal karodat pedig becsúsztatod. Mozdulatod nagyon kreatív személyiségről árulkodik, te biztosan nem csak sémákban gondolkozol, hanem túl látsz a megszokott kereteken. Nagyon sok mindent észreveszel a világban, de igazán a szép és valóban érdekes dolgok ragadják meg a figyelmedet. Általában kifejezetten rugalmasan gondolkozol. Figyelsz a lehetőségeidre, és amikor csak teheted, élsz a kínálkozó alkalmakkal. Nagyon okosan kockáztatsz, az apróbb lehetőségekre is felfigyelsz. Kíváncsi a természeted, szeretsz utazni, világot látni, új dolgokat kipróbálni. Kedves és figyelmes embernek tartanak téged a többiek.

Ha a 2. rajz szerint teszed karba a kezedet,

vagyis a bal kezedet a jobb fölé helyezed, a jobbat pedig a bal kar alá csúsztatod. Minden bizonnyal logikusan gondolkodó, gyakorlatias személyiségtípus vagy, magas érzelmi intelligenciával rendelkezel. Nyitott és toleráns vagy az emberekkel, mások elképzeléseivel, hiszen pontosan tudod, az éremnek mindenkor két oldala létezik. Hajlamos lehetsz mindenkiben a legjobbat látni, és szíved szerint annak örülnél a legjobban, ha mindenki nyertes lehetne, pedig a lelked mélyén pontosan tudod, ez nem lehetséges. Született vezetői vénával rendelkezel, téged sokkal inkább motivál a becsületesség, a feddhetetlenség, mint az, hogy a ranglétra melyik fokán állsz épp. Mindenkinek a legjobbat szeretnéd, nem véletlenül kedvelnek annyira a munkatársaid.

Ha a 3. rajz szerint fonod karba a kezedet,

vagyis mindkét kezedet a felkarodra helyezed. Mozdulatod magabiztos, határozott és egészséges önbizalommal rendelkező személyiséget jelez. Pontosan ismered az értékeidet, tudod, miben vagy igazán jó, de a hibáidat is elfogadod. Könnyen teremtesz kapcsolatokat, népszerű embernek számítasz a baráti társaságokban. Párkapcsolatban szívesen kezdeményezel, de legalábbis az esetek többségében te teszed meg az első lépést. Megbízhatónak, szavahihetőnek tartanak a többiek. Barátaid biztosan nagyon szerethető és önzetlen emberként jellemeznek, mindig bele tudod képzelni magadat mások helyzetébe, és a cselekedeteiket is meg tudod érteni, el tudod fogadni.

(via understanding compassion)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top