Horoszkóp

Hogy teszed karba a kezed? Ezt árulja el rólad

Megfigyelted már hogyan teszed karba a kezedet? Ez az egészen önkéntes és tudattalan mozdulat kifejezetten izgalmas jelentést takar. Vajon mit árul el rólad, mit fed fel a személyiségedről? Íme a részletek. Nos, hogyan teszed karba a kezed? Melyik kerül felülre?

Az a mód, ahogyan karba teszed a kezed, sokkal több részletet fecseg ki rólad, mint feltételeznéd. Ha nem hiszed, akkor íme a meghökkentő bizonyíték. Tedd karba a kezedet, nézd meg, melyik kerül felülre és melyik a testedhez közelebb, aztán olvasd el a személyiségedre vonatkozó izgalmas részleteket. Nos, a bal vagy a jobb karod van felül? A válaszokat a kép alatt találod.

karba tett kéz személyiség teszt önismeret

Ha a bal karodat teszed a jobb fölé

karba tett kéz személyiség tesztAmennyiben a bal karodat teszed felülre, a mozdulat igen erősen utal arra, hogy inkább a jobb agyféltekéd a hangsúlyosabb. Ez esetben pedig az olyan kognitív képességek jellemzőek rád, mint a fantázia, a képzelőerő, az érzelmek és az ösztönösség. Minden bizonnyal erősek a megérzéseid, kreatív típus vagy, és spirituális gondolkodás jellemez. Annak is nagy a valószínűsége, hogy balkezesnek születtél. Kifejezetten tehetséges lehetsz a művészetekben, a zenében, a sportban, de beszédkészségednek köszönhetően a politikában is megállnád a helyed, illetve bármilyen szakmában, ahol jól jön a kreativitás és az élénk fantázia.

Ha a jobb karodat teszed a bal fölé

karba tett kéz személyiség teszt jobb agyféltekeHa kényelmesebb, amikor a jobb karodat a bal fölé fonod, akkor nálad inkább a bal agyfélteke a hangsúlyosabb. A bal agyfélteke a logikus gondolkodásért felel, ami racionális gondolkodást feltételez. Keményen, kitartóan és megbízhatóan végzed a munkádat, általában rendszerben gondolkozol. Mivel alaposan, minden lehetséges körülményt figyelembe véve döntesz, ritkán hibázol, és a sikerélmény sem marad el. Az is biztos, nagyon szereted az állatokat. Az olyan feladatokhoz lehet igazán kivételes tehetséged, mint a kutatás vagy a tudományos munkák, de a banki feladatokban vagy ügyvédként is kiválóan megállnád a helyed. Annak valószínűsége is igen nagy, hogy jobbkezesnek születtél.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top