Életmód

Ezt árulja el rólad az arab horoszkóp

Az arabok szerint az életünk folytonos harc, ezért náluk 12 fegyvert különböztet meg a horoszkóp. Lássuk, te melyik vagy!

Az arab horoszkóp szerint az ember élete folytonos harc, küzdelem, ezért ez a hitvilág nem állatövi jegyek alapján tárja fel a személyiségedet, hanem születési dátumunkat különféle fegyverek formájában tárja elénk. Abban viszont hasonló, hogy ez a horoszkóp is ugyanazt a tizenkét típust tartja számon.

Lássuk, te melyik fegyver vagy, és ez mit árul el rólad!

Parittya (január 21. – február 18.)

Az az ember vagy, akinek adnak a szavára. A hozzád közel állók szeretnek, a távolabbi kapcsolataid pedig mély tisztelettel viseltetnek irántad. Az emberek élvezik a társaságodat, te is szereted magad körülvenni társasággal. Számos jó tulajdonságod van, mint a korrektség, a becsületesség és az önzetlenség. Döntéseid észszerűek, egyenesek. Nyugodt ember vagy, akit nem lehet könnyen kihozni a béketűréséből, de ha ez mégis sikerül, nagyon mély szomorúságot érzel. Tökéletes beosztott vagy, aki remek példát mutat a kollégáinak, de ha vezetővé válsz, akkor is megmaradsz segítőkésznek és rendesnek, akire bármikor lehet számítani. Tudod motiválni a környezeted, ami a mai, ingerszegény világban megbecsülendő.

Fejsze (február 19. – március 20.)

Fejszéd van, ami egy használati tárgy, nem fegyver. Ennek megfelelően te egy igazán jámbor ember vagy, aki elutasít mindent, ami erőszakos vagy agresszív. Képes vagy órákig egy olyan hír hatása alatt lenni, ami arról szólt, hogy egy ártatlan kisgyereket vagy állatot ért valami szörnyűség. Közösségi adatlapodon nem is mersz ilyen cikkekre kattintani, inkább használod az elrejtés gombot. Az életedet a szeretet irányítja, önzetlenül tudsz szeretni, jó barát, jó házastárs, odaadó szülő vagy. Néha ajánlatos azonban kicsit jobban két lábon állni a Földön, mert a világ sajnos nem olyan szép, mint ahogyan hiszed. Bár te széppé teszed.

Tőr (március 21. – április 20.)

Igazi harcos típus vagy. Mész előre a céljaidért, megállíthatatlan vagy, de nem is tűröd, ha bárki meg akar állítani. A külvilág ezért olykor akaratosnak lát. Vág az eszed, mint a borotva, kitűnően taktikázol. Munkádban olyan vagy, mint egy gyorsvonat. Nincs sok barátod, de ha bizalmat szavazol valakinek, barátságod örök életre szól. Picit hirtelen haragú vagy, és ami a szíveden, az a szádon, de akik kedvelnek, ezzel a tulajdonságoddal együtt teszik. Elképesztően realista vagy, pontosan tudod megfogalmazni a céljaidat, és meg is valósítod őket. Néha nem árt azonban megfogadni mások tanácsait, nem azért kapsz kritikákat, mert ők az ellenségeid, hanem mert jó látni mások nézőpontját is.

A horoszkópot itt olvashatod tovább!

 

(bouvet.cafeblog.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top