Életmód

Széttépte a szomszéd csomagját a labrador, méretes műpénisz került elő a dobozból

A szeleburdi kutyus önfeledten játszott az élénk rózsaszín vibrátorral. Gazdája először azt hitte, a felesége vette az extravagáns szexuális segédeszközt.

Kellemetlen helyzetbe került egy brit pár, miután a kutyájuk széttépte a szomszéd csomagját, amiből egy 15 centiméteres vibrátor került elő – írja a Daily Mail.

Fotó: Caters

Mivel a szomszéd éppen nem volt otthon, Lee Edwards és párja, Jenna Crozier gyanútlanul átvették a csomagot a kézbesítőtől, és az ajtó mellé tették. Azt hitték, ott jó helyen lesz – de tévedtek, mert kedvenc labradorjuk, Bonnie, megtalálta és szétcincálta a küldeményt. Amikor gazdája észrevette, mit tett, már javában játszott az élénk rózsaszín műpénisszel.

„Először azt hittem, valami kutyajátékkal játszik – mondta a 36 éves Lee, aki civilben kutyakiképzőként dolgozik. – Aztán arra gondoltam, talán Jennáé. Nem fért a fejembe, miért vett volna magának ilyesmit.”

Aztán észrevette a széttépett dobozt. „Hozzá se mertem érni. Inkább körbekordonoztam, mintha egy bűntett helyszíne lenne” – mesélte a férfi.

Lee videót is készített a vibrátorral játszó kutyáról, a felvételt több ezren nézték meg a közösségi médiában:

„Darabokra tépte – mondta nevetve Jenna. – Nagyon büszke volt magára.”

A nő egy szatyorba tette az alaposan megrágott műpéniszt. Idővel a szomszéd is előkerült. „Elnézést kértem tőle, és mondtam, hogy a kutya megkaparintotta a játékát. Rám nézett, aztán egyenesen az autójához rohant. Azóta nem láttuk” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top