Életmód

Gyereke született a transznemű férfinak

Rengeteg bántást kapott a szakállasan, terheshassal sétáló Wyley az utcán, de azt mondja, a gyerek miatt megérte.

Egy transznemű férfi hat hónapja életet adott első gyerekének. A texasi Wyley Simpson – aki korábban Whitney volt – most beszámolt arról, érzelmileg mennyire felkavaró volt a terhességét átélni.

Amikor elkezdett férfivá válni, még nem érezte magát felkészültnek egy babára. Ám amikor teherbe esett a vőlegényétől, Stephan Gaeth-től, megtartották a gyereket. Ezt követően mindennap meg kellett küzdenie az idegenek gyalázkodó megjegyzéseivel és ítélkezésével.

Nem mindennapi dolog, hogy valaki egy terhes férfit lát az utcán sétálni, ezért rengeteg támadás ért minket. Olyanokat mondtak nekem, hogy sosem leszek férfi, a férfiak nem terhesek, és csak úgy hívtak: az

– emlékezett vissza a terhesség időszakára a 28 éves Wyley.

Végül 2018 szeptemberében császármetszéssel világra hozta a kisfiukat, Rowant, aki szerinte minden lelki és fizikai megpróbáltatásért kárpótolta őket.

A pár most ünnepelte, hogy Rowan 6 hónapos lett, és úgy döntöttek, elmondják, hogyan élték át a terhességet és a szülőséget. Wyley szeretne teljesen férfivá válni a jövőben, így természetes úton valószínűleg nem születik majd több gyerekük.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top