Életmód

Az anyuka szerint azért rúgták ki kislányát az iskolából, mert cukorbeteg

Az előkészítő iskola azzal indokolt, hogy nincs megfelelő személyzete a kislány ellátására.

Felháborodott Facebook-posztban fakadt ki az Emma Garvey nevű anyuka, akinek 5 éves kislányát azért tanácsolták el az előkészítő iskolából, ahová járt, mert cukorbeteg. A 25 éves anyuka azt mondja, kislánya, Kiley épp eleget szenvedett már a betegség miatt, nem hiányzott neki még a diszkrimináció is.

A minnesotai New Life Academyn, ahová Kiley járt egy darabig az iskola nővére foglalkozott vele, ugyanis a kislánynak szigorúan meg kellett kapnia az injekciókat étkezések előtt. De a nővér kérte, vegyenek fel valakit, aki szakszerűbben el tudja látni a kislányt, mire az iskola azt mondta, akkor inkább a kislány hagyja el az iskolát. 

A kislány, akinél 3 éves korában diagnosztizálták az 1-es típusú cukorbetegséget, nagyon nehezen talált másik iskolát: az anyukának csak hatodik próbálkozására sikerült elhelyeznie őt egy osztályban, ahol elvállalták a betegségével együtt.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top