nlc.hu
Életmód
Az anyuka szerint azért rúgták ki kislányát az iskolából, mert cukorbeteg

Az anyuka szerint azért rúgták ki kislányát az iskolából, mert cukorbeteg

Az előkészítő iskola azzal indokolt, hogy nincs megfelelő személyzete a kislány ellátására.

Felháborodott Facebook-posztban fakadt ki az Emma Garvey nevű anyuka, akinek 5 éves kislányát azért tanácsolták el az előkészítő iskolából, ahová járt, mert cukorbeteg. A 25 éves anyuka azt mondja, kislánya, Kiley épp eleget szenvedett már a betegség miatt, nem hiányzott neki még a diszkrimináció is.

A minnesotai New Life Academyn, ahová Kiley járt egy darabig az iskola nővére foglalkozott vele, ugyanis a kislánynak szigorúan meg kellett kapnia az injekciókat étkezések előtt. De a nővér kérte, vegyenek fel valakit, aki szakszerűbben el tudja látni a kislányt, mire az iskola azt mondta, akkor inkább a kislány hagyja el az iskolát. 

A kislány, akinél 3 éves korában diagnosztizálták az 1-es típusú cukorbetegséget, nagyon nehezen talált másik iskolát: az anyukának csak hatodik próbálkozására sikerült elhelyeznie őt egy osztályban, ahol elvállalták a betegségével együtt.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top