Életmód

Visszatért a legendás kígyós játék, így hozhatod elő a Google Térképben

A Snake újratervezett változatával mobilon és számítógépen is lehet játszani.

Április 1-je alkalmából egy új funkciót tett elérhetővé a Térkép nevű alkalmazásában a Google: a legendás Snake – azaz a Kígyó – újragondolt változatával játszhatunk.

A játék az androidos eszközökön és iOS-en érhető el világszerte a mai naptól kezdve. Előcsalogatni az alkalmazás menüjéből lehet, ahol egy piros pötty is jelzi az újdonságot. (Nekünk az app frissítésével sem jelent meg a játék, elképzelhető, hogy némi csúszással kerül bele.)

A játék egy önálló weboldalt is kapott, az alkalmazásokban ugyanis csak nagyjából egy hétig lesz elérhető az ikonikus játék újratervezett változata.

A játékban hat város – Kairó, London, San Francisco, São Paulo, Sydney és Tokió közül lehet választani. Miután ez megvan, az a cél, hogy a lehető legtöbb utast gyűjtsd össze a vonatoddal. A járat menet közben a híres látványosságoknál is megáll, például a Big Bennél, a gízai szfinx mellett vagy az Eiffel-toronynál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top