Életmód

20 évig egy jogosítvánnyal vezetett az ikerpár, ezért buktak le

Amikor az egyikük jogsiját bevonták valamiért, elkezdték a másikét használni. Aztán az öregedés közbeszólt.

Egy ikerpár 20 éven keresztül használta ugyanazt a jogosítványt, de banális ok miatt buktak le. A Yan családnevű két kínai fiútestvér egészen 2017-ig furikázott egy vezetői engedéllyel, mivel úgy hasonlítottak egymásra, mint két tojás.

Amikor ittas vezetésért egyikük jogosítványát elvették, szemrebbenés nélkül használni kezdték a másikét. Aztán őt is lekapcsolták, mert részegen ült volán mögé, de addigra az öccse visszakapta a sajátját. Gond nélkül autózgattak így, mert mindig volt egy „tartalék” jogosítványuk.

Aztán egyikük elkezdett kopaszodni. A rendőr megállította a testvért, mert azt gyanította, hogy bevont jogsival vezet. Észrevette, hogy a férfi sapkában ül az autóban, ezért utánanézett a rendőrségi adatbázisban.

Kiderült, hogy egy ikerpárról van szó, a rendőrségi fotókon pedig jól látszott, hogy az egyik testvér kopaszodik, míg a másiknak dús haja van.

Miután a rendőr levetette a sapkáját, az autóban ülő férfi bevallotta, hogy a testvére jogosítványát használta, és azt is elmondta, hogy 20 évig csaltak ezzel a módszerrel.

(Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top