Életmód

Két és fél liter tejet küldött le húzóra a reptéren a turista – videó

A biztonságiak természetesen nem engedték fel ennyi folyadékkal a fedélzetre. Ő erre elég természetellenes módon rácuppant a kaniszterre.

Aki ült már repülőn, az tudja, hogy a biztonsági ellenőrzésnél a folyadékokat nem nagyon szokták szeretni – azt a kínai turistát viszont nem nagyon zavarta a dolog, aki a minap egy háromliteres tejeskannával próbált felszállni a gépére Ausztráliában. A valóság persze vele is szembejött elég hamar, ugyanis rögtön közölték vele, hogy bár öt decit már becsülettel elfogyasztott az italból, a maradék két és fél liter még mindig több egy kicsit a megengedett 100 milliliternél, de ő nem adta magát könnyen: ahelyett, hogy eldobta volna a kannát, szépen rácuppant, és magába diktálta a teljes tartalmát. A barátja szerencsére filmezett, úgyhogy mindenki meg is tekintheti a produkciót enyhén vágott verzióban:

A kedves barát, név szerint Nan egyébként azt is elárulta a Pear Videónak, hogy azért szerették volna felvinni a tejet a gépre, mert Ausztráliában sokkal olcsóbb, mint náluk, Kínában. Emellett fontos adalék az is, hogy elmondása szerint a YouTube-sztárság felé öles léptekkel haladó cimborája nem hivatásos tejivó – ő legalábbis még sosem látta ennyit fogyasztani.

A sztorit közlő Ladbible arra is felhívja a figyelmet, hogy a jelenet a két férfi hazájában többletértékkel is bír, egy 2010-es kínai vígjáték főszereplője ugyanis pontosan ugyanazt csinálja a reptéren, mint névtelen hősünk: amikor a biztonságiak közlik vele, hogy nem szállhat fel egy gallon (közel négy liter) tejjel a gépére, megissza az egészet, amitől aztán fent a levegőben persze elég komoly gyomorgörcsei támadnak. Hogy Nan barátjával mi történt az úton, arról nem szól a fáma, mi pedig véletlenül sem szeretnénk célozgatni, de annyit azért még megjegyeznénk, hogy a Foodsmatter szerint a kínai felnőttek 92,3 százaléka küzd valamilyen fokú laktózintoleranciával.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Brandi Ibrao / Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top